Ελλάδα

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γιαννάκης – Θλίψη για τον «Μητσούνη»

18.05.2021 | 18:19

Καλόκαρδος, αυτοδημιούργητος και με μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

Με αυτά τα λόγια περιγράφουν φίλοι συνεργάτες τον επιχειρηματία Γιώργο Γιαννάκη, που ήταν γνωστός στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με το όνομα «Μητσούνης» και έφυγε άξαφνα από ανακοπή καρδίας.

«Πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος και δεν είχε γενικά κακίες, εδώ στο δημο Μαρκοπούλου. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο», λέει ο Κωνσταντίνος Αλαγιάννης, δήμαρχος Μαρκόπουλου.

Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε γνωστούς σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Συντετριμμένος, ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία τους στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας «Καλό Παράδεισο».

Ο Γιώργος Γιαννάκης είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια, αφού εκτός από το ιστορικό «καφε ντελ μαρ» είχε και το εστιατόριο «φυκι φυκ»ι.

«Ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσες να συνομιλήσεις μαζί του και να καταλάβεις πολλά πράγματα, σου έδινε την αίσθηση ότι η εικόνα στα εστιατόρια ήταν κάτι για αυτό πολύ σημαντικό. Πραγματικά είναι μεγάλη απώλεια», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες είχε πραγματοποιήσει εμβόλιο κατά του κόβιντ, ενώ αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 18/05/2021

Ελλάδα