Ελλάδα

Σύλληψη αλλοδαπού με πλαστό διαβατήριο – Ερευνάται σχέση του με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

16.05.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Η σύλληψη ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» στην προσπάθεια διαλεύκανσης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θα εξετάσουν την τυχον εμπλοκή του στην υπόθεση σοκ.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχαν προκύψει, κυρίως από ανάλυση DNA, ο συγκεκριμένος κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής εισβολης, στις 7 Μαρτίου, σε σπιτι στο Πικέρμι. Τότε είχαν δέσει και χτύπησε το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο εν λόγω ληστής είναι το “κεφάλι” μιας ομάδας 5 Γεωργιανών οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ληστεύουνσπίτια στη βορειοανατολική Αττική.

Μάλιστα τότε, ο 36χρονος φέρεται να είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, στην προσπάθεια εμπρησμού ενός από τα αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές, ωστόσο είχε αφηθεί ελεύθερος.

Ψάχνουν τις κλήσεις

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων λίγο πριν, αλλά και μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθεια τους να βρουν καποιο στοιχειο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των αδιστακτων δολοφόνων.

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχει μπει και ο πληροφοριοδότης της συμμορίας, αφού εκτιμούν ότι κάποιος ενημέρωσε την σπέιρα για ύπαρξη μετρητών στη μεζονέτα και γι αυτό επέλεξαν να εισβάλουν όταν ήταν μέσα το ζευγάρι, έτσι ώστε να τους υποδείξει που έχουν κρύψει τα χρήματα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/05/2021