Ελλάδα

Ασφαλείς αισθάνονται οι τουρίστες στην Ελλάδα

15.05.2021 | 20:18 Eνσωμάτωση

To νησί των ανέμων, η Μύκονος υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες, οι οποίοι ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους.

O Νέστωρ και η Λάρις ήρθαν απο το Κατάρ μαζί με τον γιο τους… φέτος εκτός απο τις ομορφιές της Μυκόνου έλαβαν υπόψιν ακόμα έναν παράγοντα.. το πόσο ασφαλείς νιώθουν στο νησί.

«Στα εστιατορια προσέχουν και στο ξενοδοχείο όλοι φορούν μάσκες και αυτό ειναι καλό» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

Τουρίστες απο την Ελβετία, τη Γαλλία και το Κατάρ ήρθαν αεροπορικώς στο νησί των ανέμων. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να βγουν στις παραλίες, αφού οι περισσότεροι είχαν όνειρο ζωης να έρθουνε στη χώρα μας.

Όπως η Άννα από την Ελβετια. Η Ντέμπορα ήρθε από τη Γαλλία με 6 φίλους και τα παιδιά τους… μικρή απογοήτευση οτι τα beach bar δεν έχουν μουσική…

«Αγαπάμε την Ελλάδα, αλλά είναι όλα άδεια τώρα. Πολλά είναι κλειστά και έχουμε απογοητευτεί λίγο, γιατί θέλουμε να πάμε σε εστιατόρια και διάφορα μέρη, αλλά είναι κλειστά. Έχουμε απογοητευτεί» υπογράμμισε.

Χαμόγελα αισιοδοξιας και στην εστίαση όπως λέει ο Δημήτρης Καλαμάρας. «Το προσωπικό τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες και αυτό εκτιμούν οι πελάτες» τόνισε στο MEGA.

Το πρώτο που ρωτούν οι ξένοι τουρίστες είναι τι ποσοστό του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο γι’ αυτό ο δήμος έχει επικεντρωθεί στον εμβολιασμό των ντόπιων.

Μύκονος by night

Ο τουρισμός αρχίζει σιγά σιγά, άδεια σοκάκια, κλειστά μαγαζιά.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Στόχος και ελπίδα όλων των ανθρώπων του τουρισμού, αυτό το καλοκαίρι να είναι καλύτερο απο το προηγούμενο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 15/05/2021