Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν & λήστεψαν 60χρονο επειδή έκανε… παρατήρηση σε παρέα που ήταν στην πλατεία

13.05.2021 | 20:09

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη όταν ένας 60χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στον μηρό, κάτω από το ίδιο του το σπίτι και με κλεμμένο το κινητό του.

Ένας 60χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε κάτω από το σπίτι του από έναν νεαρό μετά από παρατήρηση που έκανε στην παρέα του για την ένταση της μουσικής.

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο νεαρός άνδρας του έκλεψε και το κινητό τηλέφωνο.

«Ακούγαμε μουσική μέχρι τις δυο»

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η παρέα των νεαρών είχε συγκεντρωθεί γύρω από ένα αυτοκίνητο και άκουγε μουσική στη διαπασών. Ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην άκρη της πλατείας.

«Ένα αυτοκίνητο που είχε εσωτερικό σύστημα με ηχεία, είχε τη μουσική πάρα πολύ δυνατά και αυτό ενοχλούσε πολύ τους γείτονες και δημιουργούσε πολύ φασαρία» σημείωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν αναστατωθεί από το περιστατικό, λένε ότι πλέον τα πάρτι και ο συγχρωτισμός στην πλατεία κάθε βράδυ τους έχει γίνει πλέον συνήθεια.

«Φοβόμαστε να πούμε κάτι»

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η αστυνομία στην περιοχή είναι απούσα ενώ οι ίδιοι πλέον φοβούνται τι μπορεί να τους συμβεί εάν διαμαρτυρηθούν.

«Από τότε που γίναν τα σκηνικά με την Αστυνομία, η Αστυνομία δεν μπορεί να έρθει. Μας το έχει πει αυτό. Έχουμε πάρει τηλέφωνα στην αστυνομία όλοι οι κάτοικοι. Εμείς δεν τους έχουμε πει κάτι γιατί φοβόμαστε, να τι συνέβη στον άνθρωπο» πρόσθεσε μια γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή.

Μετά την καταγγελία του 60χρονου στο αστυνομικό τμήμα, ο νεαρός άνδρας αναζητείται ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να δοθεί μία οριστική λύση στο πρόβλημά τους από τις Αρχές, πριν συμβούν κι άλλα ανάλογα περιστατικά.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/05/2021

Ελλάδα