Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η Αλόννησος θρηνεί για τον χαμένο «άγγελο» – Αύριο η κηδεία της Καρολάιν

13.05.2021 | 20:04

Στην Αλόννησο, οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας ετοιμάζονται αύριο να της πουν το τελευταίο αντίο.

Τρεις ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν και ακόμα συγγενείς και φίλοι της 20χρονης κοπέλας στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Χάσαμε έναν άγγελο»

Το 20χρονο κορίτσι έχει αφήσει το αποτύπωμά της στις καρδιές των κατοίκων του πανέμορφου νησιού, οι οποίοι αύριο ετοιμάζονται να της πουν το τελευταίο αντίο.

Στο ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν».

Η ευτυχία της Καρολάιν ολοκληρώθηκε όταν γνώρισε τον άνδρα της με τον οποίο απέκτησε και την 11 μηνών κόρη τους. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική κατάληξη που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους δικούς της ανθρώπους.

«Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ. Ήρθαν το καλοκαίρι, τους είδαμε και κόπηκε τόσο άσχημα το νήμα της ζωής τους από τρία καθάρματα».

Το τελευταίο αντίο

Κλίμα οδύνης στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου εκεί βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν. Αύριο το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της με τους συγγενείς και τους φίλους να λένε το τελευταίο αντίο.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο ζωή που αύριο θα πρέπει να αποχαιρετήσουν.

«Στην αρχή μέχρι να μάθουμε, δεν το πιστεύαμε καν ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο για ένα κορίτσι 20χρονών να πιστέψεις κάτι τέτοιο».

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι…».

Αύριο στις 15.00 το μεσημέρι, οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της 20χρονης μητέρας για τον ύστατο αποχαιρετισμό.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/05/2021

Ελλάδα