Αθλητικά

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο έκλεισαν τη θέση τους στην εικονική κερκίδα της φιέστας

06.05.2021 | 01:24

Τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού αφού σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία τους, επέστρεψαν μαζί με την κούπα και είναι έτοιμες να πάρουν θέση στην εικονική κερκίδα του Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 12 Μαΐου.

Η ημέρα της φιέστας της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου είναι αφιερωμένη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό στον οποίο θα δοθούν και όλα τα έσοδα των εικονικών εισιτηρίων.

«Είναι μία κίνηση πολύ σημαντική για να στηρίξουμε και τον ερασιτέχνη και το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια αυτή στους πολύ δύσκολους καιρούς που περάσαμε και περνάμε» ανέφερε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Γεμάτες ευτυχία και με τα μετάλλια περασμένα στο λαιμό τους, όλες μαζί… όπως κατέκτησαν πριν λίγες μέρες το 4ο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο, ενωμένες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο.

«Προσπαθούμε να παρακαλέσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να έρθει να κλείσει εισιτήριο για να γεμίσει το γήπεδο έστω και εικονικά για να νιώσουν μαζί μας όλη αυτή τη χαρά» πρόσθεσε η Βάσω Πλευρίτου.

Ο στόχος είναι ένας: Να γεμίσει το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Να πάρουν όλοι θέση στη εικονική κερκίδα και να στηριχτεί ο ερασιτέχνης σε αυτή τη γιορτή της μεγάλης κόκκινης οικογένειας.

«Ελπίζουμε και θα θέλαμε το κόσμο να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη και να είναι ακόμα και με αυτό το τρόπο γεμάτο όπως του αρμόζει» τόνισε η Ελευθερία Πλευρίτου.

Η Στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η μεγάλη πρωτοβουλία με τα εικονικά εισιτήρια ήταν και αυτή που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για τα χρυσά κορίτσια της Ευρώπης να φτάσουν στη κορυφή και να γράψουν μία ακόμα χρυσή σελίδα σε ένα βιβλίο γεμάτο επιτυχίες. Στο βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Videos & Απoσπάσματα από SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE - 06/05/2021

Αθλητικά