Κόσμος

Χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς

05.05.2021 | 20:43

Χωριστούς δρόμους παίρνουν μετά από 27 χρόνια ο βαθύπλουτος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα. Οι προβολείς πέφτουν τώρα επάνω στο "τρίτο πρόσωπο" που επιτάχυνε τη ρήξη, μία επιχειρηματία του χώρου της πληροφορικής, αλλά και στο πώς θα διανεμηθεί η αμύθητη περιουσία που απέκτησε το ζεύγος.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι που μοιράστηκε 27 χρόνια κοινής ζωής και δημιουργίας παίρνει χωριστούς δρόμους.

Σε αφιέρωμα για τη ζωή του μιλούσε πάντα με συγκίνηση για τη σύζυγο του.

Η έλλειψη προγαμιαίου συμφώνου ανάμεσα στον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς σημαίνει είναι άγνωστο πως θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία των 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων που απέκτησαν κυρίως μαζί.

Η περιουσία αυτή περιλαμβάνει ακίνητα σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, ένα ιδιωτικό τζετ, μια εντυπωσιακή συλλογή τέχνης και έναν «στόλο» από πολυτελή αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα

ΕΠΑΥΛΗ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

123 εκ. δολάρια

ΕΠΑΥΛΗ ΜΕΔΙΝΑ
63 εκ.δολάρια

ΦΑΡΜΑ ΠΑΣΙΕΝΑ
18 εκ.δολάρια

ΡΙΤΖ ΚΑΡΛΤΟΝ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ
161 εκ δολάρια

23 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
20 εκ. δολάρια

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αποκαλύφθηκε μια “συμφωνία” που είχε ο Μπιλ με την επί 27 έτη σύντροφό του, που του επέτρεπε να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με την Αν Γουίνμπλαντ, επιχειρηματία της αγοράς των Software, με την οποία διατηρούσε σχέσεις.

Το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς φαίνεται ότι θα είναι το ακριβότερο μετά και του Τζεφ Μπέζος της συζύγου του Μακένζι.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/05/2021

Κόσμος