Ελλάδα

Αυστηροί έλεγχοι από τα ξημερώματα στις εθνικές οδούς

30.04.2021 | 13:09 Eνσωμάτωση

Αυστηροί είναι και σήμερα -από νωρίς το πρωί- οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας στους οδηγούς και τους ταξιδιώτες, προκειμένου να τηρηθεί η απαγόρευση των μετακινήσεων, από περιφέρεια σε περιφέρεια. Περισσότερα από 900 αυτοκίνητα, υποχρεώθηκαν να κάνουν αναστροφή στα διόδια, καθώς οι επιβαίνοντες δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για να μετακινηθούν εκτός νομού.

Η έξοδος των Αθηναίων για τον εορτασμό του Πάσχα συνεχίζεται με την Τροχαία να δείχνει το δρόμο της αναστροφής σε 939 οδηγούς αυτοκινήτων το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Με σαρωτές εγγράφων, από τους επιθεωρητές της εθνικής αρχής διαφάνειας γίνονται από χθες οι έλεγχοι των οδηγών που προσπαθούν να βγουν εκτός Αττικής ενόψει του Πάσχα.

Από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και σήμερα στις 06:00 το πρωί, πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας 15.552 αυτοκίνητα και έγιναν 888 επιστροφές, ενώ βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις.

Από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας 17.727 αυτοκίνητα και έγιναν 51 επιστροφές..

Μετά την απελευθέρωση των διαδημοτικών, ένα νέο μπλόκο έχει στηθεί στα διόδια της Κορίνθου και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Οι αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας στους οδηγούς και τους ταξιδιώτες που προσπαθούν να βγουν εκτός Αττικής εν όψει του Πάσχα θα συνεχιστούν τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών και των Μαλγάρων όπως επίσης και σε ΚΤΕΛ και Προαστιακό.

Πέρα από τους ελέγχους για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κλιμάκια της εθνικής αρχής διαφάνειας ελέγχουον τη γνησιότητα των εγγράφων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 30/04/2021