Πολιτική

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη – Τι συζήτησαν

28.04.2021 | 13:14 Eνσωμάτωση

Το Ταμείο Ανάκαμψης, η επιχείρηση «Ελευθερία» αλλά και η σημασία των self test ήταν τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των μηνιαίων, ενημερωτικών συναντήσεών τους, πριν από λίγο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις πρώτες του κουβέντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας είναι η κατάθεση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην Κομισιόν.

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα που κατέθεσε το Σχέδιο και ο πρωθυπουργός τόνισε έδωσε ένα στικάκι με τις 4.100 σελίδες με δράσεις που όπως είπε θα δώσουν την ευκαιρία στην ελληνική οικονομία να αναδιατάξει το παραγωγικό της μοντέλο.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς, ο πρωθυπουργός τόνισε πως η επιχείρηση Ελευθερία προχωρά με επιτυχία και ενθάρρυνε εκείνους τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί να κλείσουν το ραντεβού τους επαναλαμβάνοντας ότι το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο.

Επίσης έστειλε αισιόδοξο μήνυμα ενόψει του Πάσχα και τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός από τη χαλάρωση των περιορισμών.

Χρειάζεται μέτρο και προσοχή, τόνισε, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η οποία ευχήθηκε το φετινό Πάσχα να είναι το τελευταίο που περνάμε χωρίς τις παραδοσιακές μας συνήθειες λόγω πανδημίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 28/04/2021