Ελλάδα

Ξέφρενα κορωνοπάρτι σε όλη την χώρα

26.04.2021 | 16:55

Σε πολυτελή βίλα της Παλαιάς Φώκαιας στην Αττική οι εικόνες να παραπέμπουν άλλοτε σε ντίσκο… και άλλοτε σε συναυλιακό χώρο, με δεκάδες νεαρούς να ξεφαντώνουν.

Στην Πάτρα μέσα σε σπίτι το αδιαχώρητο και στις σκάλες της Γεροκοστωπούλου οι γνώριμες τον τελευταίο μήνα παραστάσεις συνωστισμού.

Στον Βόλο οι ιδιοκτήτες σπιτιών αυτής της περιοχής να ρίχνουν κουβάδες με νερό στους συγκεντρωμένους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διακόψουν το υπαίθριο κορωνοπάρτι.

Στον Πύργο ποτά και ζεϊμπέκικα σε κεντρική πλατεία μέχρι πρωίας.

Στη Θεσσαλονίκη ο αστυνομικός που πλησίαζε τους νεαρούς να μην καταφέρνει να επαναφέρει την τάξη που ζητούν οι ειδικοί.

Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, την ώρα που μαίνεται η μάχη με τον κορωνοϊό τα πράγματα ξέφυγαν ξανά. Από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη και από την Πελοπόννησο μέχρι την Αττική και τη βίλα της Παλαιάς Φώκαιας που μας βάζει το newsit.gr.

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες άτομα να συνωστίζονται κοντά στον DJ και να ξεφαντώνουν. Άλλοτε χορεύουν και τραβάνε με το κινητό τηλέφωνο τους εαυτούς τους.. και άλλοτε δείχνουν την εικόνα στο βάθος, με τα φωτορυθμικά να έχουν διαμορφώσει το σκηνικό που ήθελαν και πλήρωσαν για να διαμορφώσουν.

Με τον τρόπο αυτό, χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας, υποδέχονται παραμονές του Πάσχα το δικό τους καλοκαίρι, όπως έλεγαν ορισμένοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παλαιά Φώκαια
Η πολυτελής βίλα στην Παλαιά Φώκαια νοικιάστηκε για ένα τριήμερο έναντι 7.000 έως 7.500 ευρώ.

Με το ημερήσιο κόστος να προσεγγίζει τα 2.500 ευρώ οι νεαροί είχαν στη διάθεσή τους πισίνα και πάνω από 400 τετραγωνικά για να ζήσουν μια νύχτα από τα παλιά. Τότε που αυτές οι σκηνές δεν προκαλούσαν αντιδράσεις και συζητήσεις.

Τώρα όμως, με τους ειδικούς ζητούν την πιστή τήρηση των μέτρων για τη μη διασπορά της νόσου, τα ολονύκτια κορωνοπάρτι όπως αυτό και τα υπόλοιπα που έγιναν τη νύχτα που μας πέρασε, βάζουν σε σκέψεις.

Στη Θεσσαλονίκη, ο αστυνομικός που βλέπουμε ζητούσε μάταια από τον κόσμο να φύγει από το σημείο. Η κίνηση στο στέκι της Καρόλου Ντιλ αυξανόταν με το πέρασμα της ώρας, με την πλειοψηφία των νεαρών να έχει τη μάσκα μονίμως κάτω από το πιγούν.

Ο κ. Πάνος Βαβίλης τραγουδιστής μιλά στο LIVE NEWS για το μεγάλο πάρτι που έγινε σε πλατεία του Πύργου.Ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε κάποια συναυλία. Ανέφερε δε ότι: «δεν υπήρχε οργάνωση, υποδομή, διαφήμιση, δεν είχα την πρόθεση να οργανώσω το πάρτι. Ζω από αυτή τη δουλειά, δεν βρήκα να προκαλέσω, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα.»

«Ήμουν με τρεις φίλους, είχα την ιδέα να βγω να πω τρία τραγούδια. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς στην πλατεία του Πύργου δεν ήθελα επουδενί να εκθέσω την υγεία και των συμπολιτών μου.», πρόσθεσε.

«Δεν ήταν κορωνοπάρτι το σταμάτησα όταν μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος. Δεν το έκανα για μαζέψω κόσμο ή λεφτά. Σταμάτησε όταν μαζεύτηκε ο κόσμος. Δεν πρέπει κι εμείς να εκφραστούμε;», υπογράμμισε.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 26/04/2021

Ελλάδα