Ελλάδα

Απίστευτο συμβάν στο Βύρωνα: Γυναίκα έριξε πετρέλαιο από το μπαλκόνι σε κορίτσια

26.04.2021 | 18:17

Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι της οδού Καλλιπόλεως στον Βύρωνα, ήταν γεμάτος από το πετρέλαιο με το οποίο μια 37χρονη γυναίκα, περιέλουσε τρία κορίτσια 12 και 13 ετών που περνούσαν από κάτω.

Δύο από αυτά παιδιά, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μάτια και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ακούστε πως περιγράφει το απίστευτο περιστατικό, αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών.

«Είναι φοβερό, είναι φοβερό… Αυτό δεν… είμαι 49, αυτό δεν το έχω ξανακούσει ποτέ. Σαν να περνάμε εμείς από κάπου και ξαφνικά να σου έρθει κάτι στο κεφάλι. Ξαφνικά, τους ήρθε αυτό το πράγμα. Αυτό είναι. Δεν είναι κάτι άλλο. Είναι πολύ απλή η εξήγηση. Ήταν πολύ μεγάλη η ποσότητα. Ήταν ολόκληρη κηλίδα αυτή, ήταν ολόκληρη κηλίδα πετρελαίου η οποία κολλούσε κάποια στιγμή μετά… τα δύο εκ των πέντε πήγανε στο Παίδων, τα εξέτασε οφθαλμίατρος και παθολόγος γιατί τσούζανε τα μάτια της κι αυτά… η μια κοπέλα συνοδεύτηκε απ’ τον μπαμπά της κι έδωσε κατάθεση και η άλλη θα πήγαινε σήμερα μέχρι τις 8:00π.μ.» σημείωσε ο πατέρας ενός κοριτσιού.

Μπήκε πετρέλαιο στα μάτια των παιδιών

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 8 και μισή το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που επέστρεφαν από τη βόλτα τους… Η νονά μιας από τις 13χρονες που μίλησε μαζί της, σοκάρει με τη περιγραφή των γεγονότων όπως της τα είπε το παιδί, αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Γυρίζανε να πάνε σπίτια τους, γυρίζανε από τα Νταμάρια. Ήταν πέντε τα κορίτσια, οι δύο σταματήσανε λίγο πιο πριν, οπότε δεν ακολουθήσανε τις άλλες τρεις. Περπατούσανε και στρίβοντας, ακριβώς στο στενό για να οδηγήσει την … στο σπίτι της γιατί εκεί πέρα μένει, τους ήρθε το πετρέλαιο στα μαλλιά… στο σώμα, όλο. Τα έλουσε τα παιδιά αυτή. Τα παιδιά είναι σε σοκ, ουρλιάζανε, ουρλιάξανε αυτά… απ’ τα ουρλιαχτά των παιδιών πήγανε τέσσερα μηχανάκια ΔΙΑΣ, κλείστηκε το τετράγωνο…» σημείωσε η νονά μιας 13χρονης.

Τα ουρλιαχτά των παιδιών σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι και όσοι μπόρεσαν, προσπάθησαν να βοηθήσουν τα κορίτσια μέχρι να έρθουν οι γονείς τους και το ασθενοφόρο για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

«Οι δύο το “φάγανε” στα μάτια. Η μικρή δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της. Δεν είχε όραση. Ήρθε λοιπόν, η μαμά, έσπευσε και ο μπαμπάς της …, πήραν κι αυτοί το 100, το ΕΚΑΒ ήρθε και μετέφερε τα παιδιά στο Παίδων, υπήρχε έντονος ερεθισμός από το πετρέλαιο, θα ξεκινήσει μια αγωγή με κολλύρια γιατί το πετρέλαιο έχει την ιδιότητα να θολώνει την όραση, η … και η … έχουν θέμα με τη μεμβράνη στα μάτια. Ναι μεν, βλέπουν, αλλά έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών» πρόσθεσε η νονά της 13χρονης, μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Το έκανε η… γάτα»

 

Τα κορίτσια βρίσκονταν κάτω από το σπίτι της 37χρονης, η οποία, φαίνεται να ενοχλήθηκε και αποφάσισε να ρίξει ένα δοχείο γεμάτο πετρέλαιο στα παιδιά.

Στην κατάθεσή της, ωστόσο, στο αστυνομικό τμήμα, ισχυρίστηκε ότι το πετρέλαιο το έριξε κατά λάθος… η γάτα της.

«Κάποια στιγμή ανοίξανε στην αστυνομία και ανέβηκε ο υπαστυνόμος επάνω και το ερευνήσανε αυτό. Ακούστηκε ότι γενικώς… γενικώς όταν ακούνε φωνές από κάτω από το σπίτι, γενικώς, ενοχλούνται και έχει ξαναγίνει αυτό. Ενοχλούνται γενικώς και αντιδράνε περίεργα. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτό γίνεται για κοινωνικό παραδειγματισμό. Να μην ξαναγίνει αυτό» τόνισε ο πατέρας της 13χρονης κοπέλας.

Η 37χρονη συνελήφθη κατηγορούμενη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 26/04/2021

Ελλάδα