Χωρίς κατηγορία

Συγκινητικό «Αντίο» από Ζαρίφη, Σολωμού και Παπαδημητρίου

25.04.2021 | 18:53

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτισαν σήμερα το κοινό τους και ευχαρίστησαν τους φίλους τους που αγκάλιασαν με τόση αγάπη τις Roomies.

«Εμείς ξεκινήσαμε φέτος ένα πείραμα που για πολλούς φάνηκε περίεργο: το να συμφωνήσουν τρεις γυναίκες και να μείνουν μαζί σε ένα σπίτι. Όμως, θα ήθελα αυτό το πράγμα κάποια στιγμή να συνεχίσει γιατί είναι σπάνιο για εμένα το να βρίσκω τόσο σπουδαίες γυναίκες δίπλα μου και ανθρώπους που να με στηρίζουν», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Χαίρομαι πολύ που ήμουν σε αυτήν την τριπλέτα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ δεν θέλω να χαιρετίσω, γιατί δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Είναι σαν να τελειώνει κάτι βίαια, κάπως περίεργα, δεν θα ξαναβρεθούμε; Αφού αγαπηθήκαμε», είπε η Μαρία Σολωμού.

Τέλος, τον λόγο πήρε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ θα βάλω θαυμαστικά πολλά. Χαίρομαι που πέρσι τέτοια εποχή μου ήρθε μια ιδέα που μοιράστηκα εδώ με άλλες δυο ημίτρελες, τρελές πια και τους άρεσε. Χαίρομαι που αυτήν τη συγκεκριμένη χρονιά βρεθήκαμε τρεις γυναίκες και κάναμε αυτήν την εκπομπή, γιατί είναι μια χρονιά που οι γυναίκες βγήκαν μπροστά για πολλά θέματα. Νιώθω διπλά περήφανη», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Αυτές τις γυναίκες θέλω να πω με σιγουριά ότι τις αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που ήταν εδώ. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και η ζωή. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που κάναμε εδώ. Και ευχαριστούμε και εσάς που αγκαλιάσατε τις Roomies».

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ROOMIES - 25/04/2021

Χωρίς κατηγορία