Κόσμος

Γλυκά-covid από ζαχαροπλαστείο στην Ουγγαρία

22.04.2021 | 13:29 Eνσωμάτωση

Η πανδημία και οι περιορισμοί που τη συνοδεύουν οδηγούν τους ανθρώπους να βρουν νέες ιδέες για να ανταπεξέλθουν στην κρίση.

Η Φατιχά Ελ-Κανταουί είναι μια Γαλλίδα σεφ που κατάφερε να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία. Δέχεται παραγγελίες από ιδιώτες και πηγαίνει τα υλικά για την παρασκευή του φαγητού στα σπίτια των πελατών της.

Χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό της κουζίνας τους για να μαγειρέψει και να σερβίρει τις εκπληκτικές δημιουργίες της. Ο σεφ στο σπίτι είναι η νέα μόδια και η Φατιχά φτιάχνει πιάτα εφάμιλλα με εκείνα του εστιατορίου της.

Η Φατιχά λέει ότι τηρεί όλους τους κανόνες και δεν εξυπηρετεί πάνω από έξι άτομα, ούτε εργάζεται μετά τις 19.00 που αρχίζει η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας.

Ένα γεύμα για δύο άτομα από τα χέρια της Φατιχά κοστίζει περίπου 170 ευρώ.

Ουγγαρία

Την απάντησή του στην φρενίτιδα για τα εμβόλια δίνει ένα ζαχαροπλαστείο στην Ουγγαρία. Πουλάει γλυκά Covid, υπέροχες δημιουργίες εμπνευσμένες από την πανδημία και κυρίως από την διαμάχη για τα εμβόλια.

Το ζαχαροπλαστείο κυκλοφόρησε μια σειρά γλυκών μους με θέμα τους εμβολιασμούς, κάτι σαν αντίδοτο για τους διαφορετικούς τύπους σκευασμάτων.

Το κάθε εμβόλιο έχει δικό του χρώμα και γεύση.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 22/04/2021