Ελλάδα

Στο παρελθόν της 25χρονης η απάντηση για την επίθεση με καυστικό υγρό – Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης η ΕΛ.ΑΣ

15.04.2021 | 17:46 Eνσωμάτωση

Ένα βήμα μακριά φαίνεται πως είναι η ασφάλεια Αθηνών από την εξιχνίαση της φρικιαστικής επίθεσης την οποία δέχθηκε η 25χρονη κοπέλα αργά το βράδυ της Κυριακής στα Τουρκοβούνια.

Η αστυνομία έχει εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι Έλληνας, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται στην Αθήνα.

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινότητά του με σκοπό όπως μας λένε οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση να μην στρέψει πάνω του το βλέμμα της αστυνομίας.

Ωστόσο τα στοιχεία και οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ασφάλεια τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχει και ποινικό παρελθόν να είναι το άτομο το οποίο βρίσκεται πίσω από την επίθεση της 25χρονης.

Συλλέγουν ακόμη περισσότερα στοιχεία αναμένεται όπως μας λένε τις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα της αστυνομίας και της ασφάλειας Αθηνών και να έχουμε συλλήψεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αυτόφωρο για την επίθεση σε βάρος της 25χρονης έχει περάσει δεν μπορεί να συλληφθεί για αυτό το αδίκημα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν όμως να έχουμε σύλληψη κάτι άλλο γιατί φαίνεται το συγκεκριμένο άτομο έχει ποινικό παρελθόν.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/04/2021