Ελλάδα

Συγκλονίζουν η σύζυγος και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ

13.04.2021 | 20:16

Ο Γιώργος δεν φοβόταν για την ζωή του, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η σύζυγός του στους αστυνομικούς . Δεν δεχόταν απειλες όπως είπε ούτε είχε αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες. Η αδελφή μάλιστα του αδικοχαμένου συναδέλφου μας όπως είπε στο MEGA συνήθιζε να τους πρότρέπει να προσέχουν τους εαυτούς τους καθώς για τον εαυτό του δεν φοβόταν τίποτα.

Συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ, τέσσερις ημέρες, μετά τη δολοφονία του αδυνατούν-ακόμα- να πιστέψουν τι συνέβη.

Ο αστυνομικός συντάκτης- με την αδέσμευτη πένα- δεν είχε εκφράσει στους δικούς του ανθρώπους κάποια ανησυχία για τη σωματική του ακεραιότητα.

Αυτό είπε και η γυναίκα του στην πρώτη της επαφή με τους αστυνομικούς, όταν τη ρώτησαν εάν ο σύντροφος της ζωής της, της είχε πει ό, τιδήποτε για απειλές που δεχόταν.

«Καμία φορά του έλεγε γιατί βάζει το χέρι έτσι στην εκπομπή και μου έλεγε για να ξεκουράζομαι, όλα καλά, εσύ να προσέχεις».

Καθημερινά ο γνωστός δημοσιογράφος μετά την εκπομπή που συμμετείχε πήγαινε συνήθως πρώτα σπίτι του και αργότερα στα γραφεία της ιστοσελίδας του. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά για τον αστυνομικό συντάκτη, όπως επιβεβαιώνει και η αδελφή του, στην οποία επίσης δεν οποιοδήποτε προβληματισμό του για την ασφάλεια του.

Από την περασμένη Παρασκευή, ημέρα της στυγερής δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου, οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να μάθουν τον λόγο που κάποιοι αποφάσισαν να του στερήσουν τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

«Αναρωτιόμαστε γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί και θέλουμε να μάθουμε αυτό το γιατί…Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του, μας έλεγε μόνο όλα είναι καλά»

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται πως κάθε κατεύθυνση. Εξετάζονται εξονυχιστικά οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, υπαλλήλων του δήμου Αλίμου που είδαν την σκηνή της δολοφονίας ενώ αναζητείται κάποιος περίοικος ο οποίος ενδεχομένως είχε δει ύποπτες κινήσεις τις ημέρες πριν από το έγκλημα.

«Οι αρχές επισπεύδουν τις έρευνες προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.»

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η «λύση» του γρίφου της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου ενδεχομένως να κρύβεται σε ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του γι΄αυτό αφενός ψάχνουν ένα προς ένα τα κείμενα του και αφετέρου θα λάβουν καταθέσεις και από τους άμεσους συνεργάτες του.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/04/2021

Ελλάδα