Ελλάδα

Ερυθρός Σταυρός: Μυστηριώδης θάνατος ασθενή με κορωνοϊό – Τον σκότωσε γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος του αναπνευστήρα

09.04.2021 | 06:52

Την Τρίτη θα γίνει η νεκροτομή του άτυχου 76χρονου ο οποίος βρήκε τραγικό θάλαμο στο θάλαμο του Ερυθρού Σταυρού όπου νοσηλευόταν όταν ο 60χρονος ασθενής που νοσηλευόταν μαζί του, «έκοψε» την παροχή οξυγόνου.

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί κατά πληροφορίες διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση. Διαπίστωσαν ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έλεγξαν αν υπήρχε πρόσβαση στο δωμάτιο του ασθενή πέρα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και στη συνέχεια βρήκαν αποτύπωμα του 60χρονου, ο οποίος είχε ποινικό μητρώο, στον αναπνευστήρα του 76χρονου.

Πλέον ο 60χρονος νοσηλεύεται στο θάλαμο φρουρούμενος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία στην Κυπαρισσία

Νέο βίντεο ντοκουμέντο σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου στην Κυπαρισσία είδε το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η αποφασιστικότητα του δράστη και η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου. Σύμφωνα με τον δράστη, ήταν «ζήτημα τιμής».

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 09/04/2021

Ελλάδα