Οι προπονητές Άντονι Ιραόλα και Όλιβερ Γκλάσνερ αγκαλιάζονται μετά το 2 - 2 της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ στο γήπεδο «Άνφιλντ».
Η Φόρεστ τήρησε την παράδοση των τελευταίων ετών και έβαλε δύσκολα στη γηπεδούχο από το 24ο λεπτό όταν προηγήθηκε 1 – 0 με το γκολ του Ελβετού Εντόι.
Η Λίβερπουλ έφερε τον αγώνα σε ισορροπία στη μία ώρα. Σκόρερ ο Ίσακ από τη μεταβίβαση του Χάκπο, 1 – 1. Στο 68′ η ευστροφία του Ντελάπ απέφερε πέναλτι για τη Νότιγχαμ. Γρήγορη εκτέλεση του πλάγιου άουτ, ανατροπή του Γουίλιαμς από τον Άλισον και η μπάλα στα 11 μέτρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιμπς Γουάιτ και έκανε το 2 – 1 για τη φιλοξενούμενη, ωστόσο στο 82ο λεπτό ο 23χρονος Ισπανός Βίκτορ Μουνιόθ, μεταγραφή της Λίβερπουλ από την Οσασούνα, ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ, 2 – 2.
Στο Κόβεντρι, δεύτερη νίκη στην Premier League για τη Χαλ. Ο Κωνσταντής Τζολάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του με καταπληκτική επέμβαση σε προσπάθεια του Αβονίγι στο 38ο λεπτό και στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς η Χαλ πήρε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη 1 – 0 χάρη στο γκολ του Καναδού Λίαμ Μίλαρ.
Στο Μπόρνμουθ, 1 – 1 στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την Έβερτον. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν γκολ στο 41′ με τον Σκοτ αλλά δεν κράτησαν το σκορ. Η Έβερτον πήρε τον βαθμό χάρη στο γκολ του Ταρκόφσκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Στην Ιταλία, συγκίνηση και φόρτιση στο γήπεδο «Σαν Σίρο». Εκδηλώσεις στην μνήμη του Φράνκο Μπαρέζι πριν τον αγώνα της Μίλαν με τη Βενέτσια.
Η πιο ισχυρή κατ’ όνομα αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League προηγήθηκε με το γκολ του Γκονζάλο Ράμος, πολυδάπανη μεταγραφή από την Παρί και έφτασε και στο τελικό 2 – 0 με αρκετή δόση τύχης.
Στο 89΄ ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Γιασάρι αλλά από το γόνατο του Χαλάλ η μπάλα κατέληξε στην εστία, αυτογκόλ και δύο στα δύο η Μίλαν στο πρωτάθλημα.