Ελλάδα

Πυρά Σκέρτσου για την πολυφωνία στην επιτροπή λοιμωξιολόγων

07.04.2021 | 20:40 Eνσωμάτωση

Νέες αιχμές για την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων διατύπωσε σήμερα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος -στην οποία χρέωσε εν πολλοίς την ευθύνη για τη σύγχυση που παρατηρείται ως προς τα μέτρα που ανακοινώνονται. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο πως ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού αυτή τη φορά έβαλε στο κάδρο και τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και τους δημοσιογράφους. Πολιτικές εξελίξεις λόγω της κυβερνητικής φθοράς, όπως είπε, βλέπει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος στέλνει ένα…κομψό μήνυμα για σιωπητήριο στην επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Η γραμμή ανακοινώνεται κάθε Παρασκευή από κ. Χαρδαλιά. Η συγχυση που προκαλείται ισχύει έως έναν βαθμό κυρίως από την πολυφωνία.

Αυτή τη φορά ο κ. Σκέρτσος δεν τα έβαλε μόνον με την επιστημονική…. πολυφωνία αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα ζητώντας ουσιαστικά λίγα λόγια και από τους… δημοσιογράφους και ΜΜΕ καθώς – όπως υποστήριξε- μετά από έναν χρόνο λοκντάουν προκαλούν… εκνευρισμό στον κόσμο

Το έχουμε πει πολλές φορές, έχουν ένα μέρος ευθύνης και τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί, οι επιστήμονες που βγαίνουν και καταθέτουν πολλές απόψεις. Το έχω πει και εγώ προσωπικά παλαιότερα ότι όλο αυτό προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό στον κόσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πολιτική αλλαγή δηλώνει ο Αλέξης τσίπρας κάνοντας λόγο για ραγδαία φθορά της κυβέρνησης

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η ραγδαία κυβερνητική φθορά του τελευταίου μήνα μπορεί να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις.»

Μιλώντας στο συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ο κ. Τσίπρας εγκαλεί ξανά την κυβέρνηση για ανευθυνότητα.

Αυτή η χώρα έχει 10εκ. πολίτες, 10εκ ευθύνες. Μία ευθύνη δεν έχουμε δει: την ευθύνη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Το δεύτερο χτύπημα Σκέρτσου κατά της… πολυφωνίας σχολίασε και η υπόλοιπη αντιπολίτευση..

«Τώρα τους φταίνε όλοι οι άλλοι, τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, οι ειδικοί. Η κυβέρνηση ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για το αλαλούμ που δημιουργεί η ίδια.»

Στη διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμό βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπα..

«Χρειάζεται αλληλεγγύη όλου του εργατικού λαϊκού κινήματος, κοινή δράση, κοινή πάλη, κοινωνική συμμαχία.»

Ο Άκης Σκέρτσος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αφήσει ξανά αιχμές για μερίδα λοιμωξιολόγων καλώντας τους να μιλούν πρώτα στην Επιτροπή και στη συνέχεια σε Μέσα Ενημέρωσης….

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/04/2021