Πολιτική

«Φάλτσο» Σκρέτσου – Αιχμές για λοιμωξιολόγους & δημοσιογράφους, Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο MEGA

07.04.2021 | 20:45 Eνσωμάτωση

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, έστειλε ένα… κομψό μήνυμα για σιωπητήριο στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

«Στα κανάλια δεν βγαίνουν μόνο λοιμωξιολόγοι και δημοσιογράφοι βγαίνουν και οι υπουργοί και καλά θα κάνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ να δει τι λένε οι υπουργοί στα κανάλια που βγαίνουν. Δεν μπορεί ένας υπουργός να βγαίνει τη μια μέρα και να λέει ό,τι ανοίγει δεν ξανακλείνει και την άλλη μέρα να βγαίνει ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να επιβεβαιώνει το δεύτερο. Αυτό δημιουργεί μια σύγχυση», λέει ο Ιορδάνης Χασαποπουλος, δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, απαντώντας στις επικρίσεις εναντίον λοιμωξιολόγων και δημοσιογράφων.

Ο κ. Χασαπόπουλος σημείωσε ότι η τακτική του να κατηγορούμε τα ΜΜΕ όταν δεν πηγαίνει καλά η κυβέρνηση, ήταν και δημοφιλής κατά την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο την περίοδο της πανδημίας τα ΜΜΕ έχουν βάλει «πλάτη» για την ενημέρωση των πολιτών.

«Οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης έναν χρόνο τώρα έχουν βάλει πλάτη και το ξέρει αυτό η κυβέρνηση. Εάν ήταν χωρίς επιστήμονες, η κυβέρνηση δε θα μπορούσε να τα αντιμετωπίσει και τα λάθη θα ήταν ακόμη χειρότερα. Όταν φτάνουμε στο σημείο να κατηγορούμε τους επιστήμονες, κάτι άλλο φταίει», λέει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος αποδίδει τη συμπεριφορά της κυβέρνησης «στο ξύλο που τρώει για όλο αυτό το αλαλούμ που έγινε και το πέρα δώθε με τις αποφάσεις για Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη».

«Η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει εάν θα δέχεται τις εισηγήσεις των λοιμώξεων ή θα αποφασίζει μόνη της», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/04/2021