Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης – Ψεύτικη η συγγνώμη

06.04.2021 | 20:31 Eνσωμάτωση

Στην άρνηση της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, προσκρούει η προσπάθεια της κατηγορούμενης να εμφανισθεί μεταμελημένη και να ζητήσει συγγνώμη.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της ενώπιον της ανακρίτριας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

«Ψεύτικες λέξεις»

Σε αποκλειστική της δήλωση στο LIVENEWS, η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, 10 μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, ήταν μεγάλο.

«Δεν είμαι χημικός»

Στην ερώτηση από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, η 36χρονη απέφυγε να απαντήσει.

«Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Το παχύρρευστο υγρό δεν γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός, δεν γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή».

Κατηγορηματικά αρνήθηκε η 36χρονη ότι προσπάθησε να αποτελειώσει την Ιωάννα στο νοσοκομείο.

«Πρόκειται για άτοπες και αβάσιμες κατηγορίες».

Η προφυλακισμένη για την επίθεση γυναίκα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της λέγοντας ότι είχε εμμονή με το θύμα για μία προσωπική υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/04/2021