Πολιτική

Πρωτοφανείς σκηνές στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη – Για τεράστιο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Βασίλης Κανέλλης στο MEGA

31.03.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Είναι σαφές ότι η χθεσινή παρουσία του Παύλου Πολάκη στη Βουλή αποτελεί μελανό σημείο στην κοινοβουλευτική διαδικασία και τη διερεύνηση ενός οικονομικού σκανδάλου, το οποίο ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να μετατρέψει σε πεδίο πολιτικής πόλωσης και διχασμού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Βασίλης Κανέλλης, διευθυντής σύνταξης «in.gr», μίλησε για αστοχίες του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δύσκολη χρονική στιγμή.

«Στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία, δύο αναλαμπές στην πολιτική υπήρχαν. Το 1974 όταν νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ και το 1982 όταν αναγνωρίστηκε η Εθνική Αντίσταση. Την πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον ηγέτη της συντηρητικής παράταξης, τη δεύτερη από τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον ηγέτη της προοδευτικής παράταξης. Προσπάθησαν να ενώσουν τον κόσμο. Και ερχόμαστε το 2021 να ζητάμε παράσημα δημοκρατίας και πατριωτισμού. Είναι τεράστιο λάθος από τον ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετεί αυτές τις απόψεις», σημείωσε ο κ. Κανέλλης.

«Από την στιγμή που δεν τον μαζεύουν επίσημα (σ.σ. τον Παύλο Πολάκη), είτε ο κ. Τσίπρας είτε κάποια κορυφαία στελέχη, σημαίνει ότι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Είναι πολύ επικίνδυνο», κατέληξε ο διευθυντής σύνταξης του «in.gr».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/03/2021