Ελλάδα

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού λογοθεραπευτή που φέρεται να είχε αποπλανήσει ανήλικο

30.03.2021 | 17:45 Eνσωμάτωση

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον λογοθεραπευτή που κατηγορήθηκε προ μερικών ετών, χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε, από έναν γονιό για ασεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Η υπόθεση κινείται δικαστικά, υπήρξε τελεσίδικη καταδίκη του εν λόγω θεραπευτή, και φαίνεται να υπήρξαν νομικές ενέργειες ώστε να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα πλήρη στοιχεία του από την ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από δικαστικές πηγές ο κατηγορούμενος έχει προχωρήσει σε διάφορες φάσεις της υπόθεσής του στο απονενοημένο διάβημα.

Το 2015 μια οικογένεια υποψιάζεται ότι ένας λογοθεραπευτής που μπαίνει στο σπίτι και βοηθά το παιδί το,υ το παρενοχλεί σεξουαλικά. Ο πατέρας προσέφυγε στη δικαιοσύνη, γίνεται δίκη, καταδικάζεται ο λογοθεραπευτής.

Πριν από λίγες μέρες ο πατέρας ζητά από τη δικαιοσύνη να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του θεραπευτή. Μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα του ανθρώπου αυτού και τον αναγνωρίσουν οι οικογένειες. Την πετυχαίνει αυτή την απόφαση και την ημέρα που βγαίνει αυτή η δικαστική εντολή κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/03/2021