Ελλάδα

Lockdown: Αυξημένη κατά 10% η κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται τα περισσότερα αυτοκίνητα

28.03.2021 | 20:22

Αυτό το Σαββατοκύριακο η κίνηση ήταν ακόμα πιο αυξημένη στο λεκανοπέδιο.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία, σήμερα είχαμε μία αύξηση στην κυκλοφορία περίπου 10% σε σχέση με το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με τα αυτοκίνητα να κινούνται περισσότερο προς τον Πειραιά, σε μια τάξη περίπου 40% παραπάνω από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Παρόμοια αύξηση παρουσιάζει και η κίνηση προς την Γλυφάδα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.