Ελλάδα

Lockdown: Άφαντα τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των μέτρων στο λεκανοπέδιο

28.03.2021 | 20:55

Αυτοψία στους δρόμους της πρωτεύουσας έκανε το συνεργείο του MEGA, ανακαλύπτοντας ότι τα μπλόκα της αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, είναι είδος προς… εξαφάνιση.

Σύνταγμα, Κυριακή πρωί, με καλό καιρό αλλά και απαγορεύσεις μετακίνησης λόγω κορωνοϊού.

Το συνεργείο του MEGA για τρίτη ημέρα μπαίνει στο αυτοκίνητο και ξεκινά τη διαδρομή του.

Κάνει μια διαδρομή σχεδόν 6 χιλιομέτρων και αφού περνά τα όρια του δήμου Αθηναίων καταλήγει ανενόχλητο στον δήμο Καλλιθέας. Μπλόκα δεν υπάρχουν πουθενά.

Η κάμερα ακολουθεί την αντίστροφη πορεία. Ούτε στην οδό Καλλιρόης υπάρχει σταθερό μπλόκο της αστυνομίας, ενώ στη διαδρομή έχουν προστεθεί άλλα 7 χιλιόμετρα και φυσικά ακόμη μια αλλαγή δήμου.

Εικόνες χαλάρωσης από όλες τις απόψεις. Πολίτες κουρασμένοι από το μεγάλο χρονικό διάστημα της καραντίνας και μπλόκα άφαντα από την πλευρά της αστυνομίας.

Η διαδρομή συνεχίζεται προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συνολικά, το συνεργείο του MEGA διένυσε 20 χιλιόμετρα εντός και εκτός του ίδιου δήμου, χωρίς ωστόσο να συναντήσει τον παραμικρό έλεγχο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.