Υγεία

Σε «συναγερμό» ξανά η επαρχία για τον κορωνοϊό

25.03.2021 | 17:13

Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα «βράζουν» από τον κορωνοϊό, με τα νοσοκομεία να ετοιμάζονται να ξαναζήσουν δύσκολες στιγμές.

Δύσκολες ώρες περνάει η Αχαΐα με δεκάδες ανθρώπους να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύονται 100 ασθενείς, με τους 26 να βρίσκονται σε κρεβάτια εντατικής. Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» 84 άνθρωποι νοσηλεύονται, με 9 ασθενείς να βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην Πάτρα η ανησυχία είναι μεγάλη με τους πολίτες που βγήκαν να κάνουν βόλτα λόγο της ημέρας να φοβούνται τα χειρότερα, ενώ το δικό του ήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε και ο Μητροπολίτης Πατρών μετά την δοξολόγία για την 25η Μαρτίου.

Δύσκολη μάχη δίουν και τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να φοβούνται να μην ξαναζήσουν τα νοσοκομεία τις καταστάσεις του Νοεμβρίου.

Στο «Παπαγεωργίου», οκτώ είναι οι διασωληνωμένοι, ενώ συνολικά νοσηλεύονται 95 ασθενείς με κορωνοϊό. Καμπανάκι χτυπούν οι μεταλλάξεις που με την διασπορά τους στέλνουν όλο και νεότερους στα νοσοκομεία και αυτό που ήδη παρατηρείται είναι πως έχουν αυξηθεί στα νοσοκομεία οι ασθενείς ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Αυξημένος εμφανίζεται το τελευταίο 24ωρο και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων σε όλες τις θεσσαλικές πόλεις, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 181 νέα κρούσματα στην περιφέρεια από τα οποία τα 89 στη Λάρισα. Ακολουθεί η Μαγνησία με 35, η Καρδίτσα με 32 και τα Τρίκαλα με 25 νέα κρούσματα.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 25/03/2021

Υγεία