Πολιτισμός

«Χείμαρρος» ο Ρένος Χαραλαμπίδης στις Roomies

20.03.2021 | 18:59

Οι Roomies υποδέχθηκαν στο σπίτι τους τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Ρένο Χαραλαμπίδη, σε μία σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης με το μοναδικό, ιδιαίτερο στυλ του μίλησε για τις σχέσεις του, τα επαγγελματικά πλάνα του, την περίοδο της καραντίνας, τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ήμουν με σχέσεις που δεν πήγαιναν καλά», απάντησε αφοπλιστικά όταν ερωτήθηκε για τις μακροχρόνιες σχέσεις του, ενώ ανέλυσε την διαφορά μιας σχέσης με έναν άνθρωπο και πότε αυτός γίνεται σύντροφος.

«Η λέξη ‘σύντροφος’ είναι βαριά, δεν ήμασταν σύντροφοι, ήμασταν στην προοπτική να γίνουμε σύντροφοι. Ο σύντροφος είναι το τέλος του πρώτου ταξιδιού και η αρχή του μεγάλου. Η σχέση είναι το επίπεδο της δοκιμής για την συντροφικότητα», ανέλυσε.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που έχεις παντρευτεί 3 φορές και δεν ήσουν σύντροφος με τη γυναίκα που παντρεύτηκες», πρόσθεσε τόνίζοντας ότι δεν έχει γνωρίσει μια γυναίκα στη ζωή του που να θεωρήσει σύντροφο.

«Ωριμότητα σημαίνει να μην τα έχεις ιδανικά στο μυαλό σου», ανέφερε ερωτηθείς για το μέλλον.

«Έκανα μια ταινία στη νεανική μου τρέλα, στα 29 μου,  τα ‘φθηνά τσιγάρα’ μια ταινία ελευθερίας, έκανα ό,τι ήθελα και εισέπραξα την κατακραυγή. Και λεω εντάξει αφού κι εγώ έκανα ό,τι μου κατέβει… Το πώς μετατράπηκε η κατακραυγή σε ύμνο, εκεί πήρα ένα μάθημα για μένα, ότι πρέπει στο σινεμά να κάνω αυτό που νομίζω.», ανέφερε αποκαλύπτοντας ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στο σινεμά.

Ο έμπειρος ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη σε τηλεπαιχνίδι στον Alpha όπου άπαντες την φλέρταραν, ενώ η παρουσιάστρια είχε τότε το παρατσούκλι «νταμαροκολώνα».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη παρουσία του στο «Σπίτι με το MEGA», ενώ αποκάλυψε ότι «στη φαντασίωσή του είναι ο Μικ Τζάγκερ».

«Μ’ αρέσει να τραγουδάω, έχω πολλές κιθάρες. Θέλω οι συναυλίες μου να είναι άδειες. Μ’ αρέσει να τραγουδάω σε άδεια μαγαζιά. Πριν από 10 χρόνια, πήρα τα “Ήσυχα βράδια” και με ένα φίλο μου αποφασίσαμε να κάνουμε ηλεκτρόνικα μποσανόβα τα “Ήσυχα βράδια”. Βέβαια κάθε φορά το διαψεύδω ότι είναι δικό μου.

Ήρθαν κι άλλες επιτυχίες μετά, και τώρα τον Σεπτέμβρη είπα ένα τραγούδι, αυτό που ακούω σπίτι μου και κλαίω. Το “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη”. Θέλω μόλις φύγει η καραντίνα να κάνω μια νύχτα που θα λέγεται “Γλυκιά είναι η νύχτα” και όλο το κοινό να αποχαιρετήσει την καραντίνα. Γράφω μουσική. Ενώ είμαι σε συζητήσεις για να διευθύνω μια συμφωνική ορχήστρα».

«Μακάρι να παντρευτώ κάποτε», ανέφερε ο ηθοποιός.

Videos & Απoσπάσματα από ROOMIES - 20/03/2021

Πολιτισμός