Ελλάδα

Κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα με ηλεκτρονικά

19.03.2021 | 13:29 Eνσωμάτωση

Δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα λεπτό για να σηκώσουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στο κατάστημα, οι πέντε διαρρήκτες που χτύπησαν επιχείρηση. Οι εικόνες που εξασφάλισε το MEGA καταγράφουν καρέ καρέ την εξέλιξη της διάρρηξης.

Είναι 3 τα ξημερώματα, 5 διαρρήκτες με ένα σιδερολοστό ανεβάζουν τα ρολά ενός καταστήματος με κινητά. Τα ανεβάζουν τόσο ώστε να συρθούν από κάτω. Σπάνε την γυάλινη πόρτα και εισβάλουν στο κατάστημα.

Στα χέρια τους κρατούν δυο πλαστικά τελάρα για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. Βάζουν στόχο τις γυάλινες προθήκες με τα ακριβά κινητά. Όταν διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να τις ανοίξουν, αρχίζουν να τις σπάνε με τον λοστό.

Σε δευτερόλεπτα αρπάζουν τουλάχιστον 20 κινητά αξίας πάνω από 14.000 ευρώ.

Ένας από τους 5 τρέχει και ανοίγει το συρτάρι του γραφείου ψάχνοντας για χρήματα. Εκεί βρίσκει ό,τι έχουν αφήσει οι ιδιοκτήτες του καταστήματος από τις εισπράξεις της ημέρας.

Σε δευτερόλεπτα φτάνει και δεύτερος διαρρήκτης, βρίσκουν ακόμη και την κερματοθήκη την βγάζουν από το συρτάρι την βάζουν πάνω στο γραφείο αρπάζουν μια χούφτα κέρματα και φεύγουν.

Η διάρρηξη κράτησε 40 – 50 δευτερόλεπτα. Το συνολικό κόστος της ζημιάς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη μπορεί να φτάσει και τα 20000€, ενώ όπως δηλώνει στην κάμερα του Mega δεν είναι η πρώτη φορά που εισβάλουν σε κατάστημά του.

Οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος έχουν ήδη παραδοθεί στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 19/03/2021