Ελλάδα

«Λουκέτο» σε εργοστάσιο στον Αυλώνα εξαιτίας δεκάδων κρουσμάτων

18.03.2021 | 20:22

Φουντώνει όμως η κατάσταση και εκτός Αττικής καθώς πριν από λίγο η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία εργοστασίου στον Αυλώνα λόγω αυξημένων κρουσμάτων.

Πρόκειται για εταιρία συσκευασιών στην περιοχή του Αυλώνα. Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναστέλλεται η λειτουργία της εταιρείας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι έγιναν απο κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας και της εθνικής Αρχης Διαφάνειας.

Με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά, μπαίνει προσωρινό «λουκέτο» και η αναστολή λειτουργίας περιλαμβάνει όλες τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας .

Το μέτρο ισχύει για 5 ημέρες από σήμερα έως και τη Δευτέρα 22/03.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 18/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.