Χωρίς κατηγορία

Ανησυχία για κορωνο-πάρτι και αποκριάτικους συνωστισμούς

16.03.2021 | 13:18

Τα περιστατικά συνωστισμού στις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη, Πάτρα και Ξάνθη έχουν θέσει σε συναγερμό τους αρμοδίους οι οποίοι αναμένουν να αποτυπωθεί και στα κρούσματα, κάνοντας λόγο για ένα ακόμη κρίσιμο δεκαήμερο.

Ομως οι ανεύθυνες συμπεριφορές φαινεται πως συνεχίζονται καθώς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν 14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία να διασκεδάζουν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊο.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν 14 άτομα . Κάποιοι είχαν κρυφτεί στις ντουλάπες και κάποιοι άλλοι κάτω από κρεβάτια. Είχαν καταναλώσει αλκοόλ και παραδέχτηκαν ότι είχαν συγκεντρωθεί για να διασκεδάσουν.

Πρόκειται για φοιτητές από τη Γαλλία που ήρθαν στη χώρα μας πριν από τρεις εβδομάδες με το πρόγραμμα ERASMUS. Και στους 13 φοιτητές επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και 3000 ευρώ στην εικοσάχρονη διοργανώτρια του κορωνοπαρτι η οποία και συνελήφθη .

Η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η γαλλίδα κάνει ανάλογη ενέργεια.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία της Ξάνθης για το αποκριάτικο κορωνογλεντι στην πόλη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες και πιθανοί διοργανωτές.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/03/2021

Χωρίς κατηγορία