Ελλάδα

Τοπικές βροχές όλη την εβδομάδα

15.03.2021 | 17:46

Μέχρι και το σαββατοκύριακο κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας και στο ιόνιο και στα ηπειρωτικά αλλά και στο αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης.

Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα η οποία θα μας δίνει βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, λίγο πιο φθινοπωρινή δηλαδή εβδομάδα με χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και πιο ενισχυμένους ανέμους.

Άρα λοιπόν ουσιαστικά από σήμερα, καθαρά Δευτέρα μέχρι το σαββατοκύριακο, έχουμε πέντε με έξι μέρες μπροστά μας στο Ιόνιο και στα Ηπειρωτικά κατά διαστήματα αλλά και στο Αιγαίο και την Αττική θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές οι όποιες θα απασχολούν τις περισσότερες περιοχές με εξάρσεις και υφέσεις.

Από την κυριακή και πέρα και έπειτα ίσως έχουμε περαιτέρω κρύο το οποίο θα έρθει στη χώρα αλλά δεν έχει κλειδώσει ακόμα τίποτα. Φαίνεται ότι θα έχουμε ψυχρή έλευση αέριων μαζών από βαλκανικές περιοχές που θα ρίξει λίγο παραπάνω τον υδράργυρο.

Πάντως δεν είναι κάτι ακραίο κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ανησυχήσει. Απλώς θα βιώσουμε λίγο πιο χειμωνιάτικες ημέρες σε σχέση με τις προηγούμενες ανέφερε ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 15/03/2021