Ελλάδα

Ασθενής αποκαλύπτει την αλήθεια για το «πάρτι» στην ταράτσα του ΑΧΕΠΑ

15.03.2021 | 17:59 Eνσωμάτωση

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της Μαρίας Σταυρίδου που βρέθηκε στο ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη. Την ημέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και η οποία έδειχνε κόσμο μαζεμένο στην ταράτσα του νοσοκομείου.

Από το παράθυρο του δωματίου της θα πει είδε καρέ καρέ τι συνέβη. «Όταν άκουσα στην αρχή ομιλίες και κόσμο, επειδή ήμουν ήδη σχεδόν πέντε μέρες μέσα, σηκώθηκα για να δω κόσμο, ήταν αυτό που μου έλειπε. Είδα αρχικά 3-4 άτομα να ανεβαίνουν στην ταράτσα, είχαν βγάλει κάποια τάπερ, μετά έγιναν 5-6 τα άτομα. Πάνω λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι ότι άμα μαζεύονται αυτοί και κάνουν πάρτι» σημείωσε, ενώ εξήγησε πως τελικά ανέβηκαν γύρω στα 11-12 άτομα είχαν τάπερ με διάφορα φαγητά, έφαγαν, συζήτησαν και έφυγαν».

Όπως θα πει κατά την διάρκεια που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν υπήρξε συνωστισμός, ούτε υπήρξε μουσική. «Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα» πρόσθεσε.

Ο λόγος που μιλάει τώρα θα πει είναι γιατί είναι άδικο για τους γιατρούς αυτό που γίνεται, ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μου αυτό που συνέβη, δεν ήταν πάρτι» εξήγησε μιλώντας στο LIVE NEWS, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, τις οποίες κατέβαζαν για να φάνε ή να πιουν.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/03/2021