Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το κορωνο-γλέντι λίγο πριν την έφοδο των αρχών

14.03.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την παράνομη λειτουργία του πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου. Τα αποκλειστικά πλάνα μαγνητοσκοπήθηκαν στο πάρτι που έγινε την Παρασκευή στο οποίο επενέβη κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης με την αστυνομία και επέβαλαν πρόστιμα σφραγίζοντας το κέντρο. Στην Αμαλία Κολονέλου και την κάμερα του MEGA μιλά αποκλειστικά ο υπεύθυνος του μαγαζιού ο οποίος μεταξύ άλλων περιγράφει πώς τους ζητήθηκε να κάνουν το πριβέ πάρτυ και γιατί δέχτηκαν.

Eίναι αποκλειστικά πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος  που εξασφάλισε το MEGA από το κορωνο- πάρτυ που διοργανώθηκε την παρασκευή το απόγευμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων. Εν μέσω πανδημίας .

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα πόστα τους, σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός και οι πελάτες του νυχτερινού κέντρου αρχίζουν να κατά φτάνουν για να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και αλκοόλ. Μια τραγουδίστρια στη σκηνή υπόσχεται να απογειώσει το κέφι.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη του πάρτι κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με αστυνομικούς έκανε έφοδο μετά από καταγγελία. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου μιλώντας στο MEGA προσπάθησε να πείσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ενώ το κέντρο λειτουργούσε παράνομα παρά το lockdown.

Το πάρτι ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ. Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στα social media.

«Δεν μας διαβεβαίωσε κανένας, ξέραμε ότι υπάρχει κίνδυνος να μας καρφώσουν και όταν έχεις ανάγκη θα μιλήσω και εγώ ως πατέρας όταν έχεις το παιδί σου στο σπίτι δεν υπολογίζεις εάν θα σου βάλουν πρόστιμο 300 ευρώ».

Μετά την έφοδο της αστυνομίας επιβλήθηκαν πρόστιμά των 300 ευρώ στους θαμώνες, 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα.  Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ το νυχτερινό κέντρο σφραγίστηκε.

«Εμείς δεν παίρνουμε ένσημα η στην καλύτερη τετράωρα ένσημα. Μας ζητήθηκε να κάνουμε ένα πριβε πάρτι και ήρθαμε να κάνουμε ένα μεροκάματο γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη και εγώ και όλα τα παιδιά».

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο με στόχο να σταματήσουν τα κορωνοπαρτυ που βαφτίστηκαν από τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου πριβε γιορτές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/03/2021