Ελλάδα

«Πλημμύρισε» από κόσμο η κεντρική αγορά για τα σαρακοστιανά

14.03.2021 | 20:27 Eνσωμάτωση

Αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση στη Βαρβάκειο που θα παραμείνει ανοιχτή και αύριο. Πάμε να πάρουμε το παραδοσιακό κλίμα, το απαιτεί η ημέρα, αλλά να δούμε και τι θα είναι αύριο ανοιχτό και τι κλειστό.

Παραμονή Καθαράς Δευτέρας και η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά ηταν αυξημένη από νωρίς το πρωί φέρνοντας χαμογέλα στα πρόσωπα των εμπόρων.

Οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων είναι γεμάτοι με θαλασσινά και οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες να αγοράσουν τα απαραίτητα προιόντα για το σαρακοστιανό τους τραπέζι.

• Τα χταπόδια ξεκινούν από 5 έως 15 ευρώ.
• Οι γαρίδες από 7 ευρώ έως 18 .
• Οι σουπιές 7 εως 12 ευρώ.

Ο πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών ανάφερε πως η Βαρβάκειος αγορά θα μείνει ανοιχτεί και αύριο καθαρά Δευτερά

Κανονικά θα λειτουργεί η κεντρική αγορά «Καπάνι» στη Θεσσαλονίκη .Οι εμποροι δηλώνουν ευχαριστημένοι με την κίνηση.

Ωστόσο, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο και αυριο ανήμερα της Καθαρά Δευτέρας οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Ανοιχτά θα παραμείνουν την Καθαρά Δευτέρα, ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας, οι λαϊκές αγορές και τα μίνι μάρκετ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ιχθυοπωλέια
Φουρνοι
Λαϊκές Αγορες
Μινι Μαρκετ

Φέτος η Καθαρά Δευτέρα θα είναι σίγουρα διαφορετική με τις απαγορεύσεις που είναι σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού, σε καθε περίπτωση το τραπέζι μπορει να στρωθεί εστω και με λιγότερα άτομα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/03/2021