Κόσμος

Σοκάρει η δολοφονία μαθήτριας στη Γαλλία

11.03.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Συγκλονισμένη είναι η γαλλική κοινή γνώμη από την άγρια δολοφονία ενός 14χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε πνιγμένο στις όχθες του Σηκουάνα.

Η Αλίσα ήταν μόλις 14 ετών. Βρέθηκε πνιγμένη στις όχθες του Σηκουάνα, ενώ νωρίτερα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από δύο συμμαθητές της.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας κυκλοφόρησαν στο Snapchat.

Η Αλίσα έγινε, τότε, στόχος σχολικού εκβιασμού. Oι φωτογραφίες διακινήθηκαν από μία συμμαθήτρια της. Εκείνη που τελικά τη σκότωσε, ενώ μαζί της είχε και ένα αγόρι.

Είναι φανερό ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο παιδιών και της κοπέλας, η οποία ήταν θύμα ενός είδους bullying το οποίο συνεχίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Αλίσα φαίνεται ότι ήταν στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου. Η συμμαθήτρια που είχε εμμονή μαζί της είχε καταφέρει να πάρει με το μέρος της το αγόρι το οποίο της άρεσε.

Συγκλονιστική η διαπίστωση ότι οι συμμαθητές της γνώριζαν το μίσος της συμμαθήτριας τους προς την Αλίσα και δεν έκαναν τίποτα.

«(Τα κορίτσια) είχαν παίξει ξύλο μέσα στο σχολείο πριν από μία εβδομάδα και πήρε άσχημη τροπή, μπροστά στις τουαλέτες» ανέφερε μια συμμαθήτρια της Αλίσα.

Η μητέρα της Αλίσα δεν πιστεύει ότι έχασε τόσο άδικα την κόρη της ..από τα χέρια των συμμαθητών της..

«Η κόρη μου ήταν η καρδιά μου! Αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί θα το πληρώσουν! Πρέπει να πληρώσουν. Όλοι πρέπει να πληρώσουν ! Δεν έκανε τίποτα! Δεν ήταν άνθρωπος που μπορούσε να κάνει κακό» τόνισε η Τζένι Καλίντ.

Πιο τραγική ακόμα είναι η μητέρα του αγοριού που πήρε μέρος στο έγκλημα. Όταν ομολόγησε την πράξη του, εκείνη τον κατέδωσε στην Αστυνομία.

Ομολόγησε στη μητέρα του ότι μαζί με ένα άλλο κορίτσι τη χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο και την έσπρωξαν στο ποτάμι. Και τα δύο παιδιά συνελήφθησαν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/03/2021