Αθλητικά

Formula 1: Η Ferrari παρουσίασε το μονοθέσιό της για το 2021

11.03.2021 | 21:13 Eνσωμάτωση

Τα μονοθέσιά τους, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος προετοιμάζουν οι ομάδες της Formula-1. Η νέα Ferrari αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα των Ιταλών, μετά την περσινή χρονιά που ήταν η χειρότερη για την ιστορική ομάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Χρώμα κλασσικό, βαθύ κόκκινο. Στην ουρά λίγο πιο σκούρο, σηματοδοτώντας την μετάβαση από το παρελθόν στο παρόν. Και σχεδιαστικά προσαρμοσμένο στους τεχνικούς κανονισμούς της νέας χρονιάς. Αυτό είναι το μονοθέσιο της Φεράρι για το 2021, το τελευταίο που παρουσιάστηκε ενόψει της επερχόμενης σεζόν στη Φόρμουλα 1. Πίσω από το τιμόνι της SF21 θα βρεθούν οι Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ, το νεαρότερο δίδυμο της ομάδας από το 1968.

Μετά από 24 χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με τη Μερσέντες, η Φόρμουλα 1 ήρθε σε συμφωνία και με την Άστον Μάρτιν για παροχή αυτοκινήτου ασφαλείας, αλλά και ιατρικού. Το χρώμα τους θα είναι βαθύ πράσινο, όπως και του μονοθέσιου της βρετανικής ομάδας στην επιστροφή της στο άθλημα, ενώ θα μοιράζονται καθήκοντα με τα αντίστοιχα, κόκκινα πλέον, αυτοκίνητα της Μερσέντες.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 11/03/2021