Καιρός

Μικρής έντασης και έκτασης βροχές

09.03.2021 | 06:15 Eνσωμάτωση

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στην Μακεδονία, κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα και στα ανατολικά ηπειρωτικά, μέχρι το μεσημέρι με απόγευμα και μετά θα σταματήσουν.

Στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα, τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ στο κεντρικό και νοτιοανατολικό
Αιγαίο, κυρίως σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη, θα βρέξει λίγο μέχρι το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι αίθριος.

Οι βροχές ωστόσο αναμένεται να είναιδιάσπαρτες και μικρής έντασης.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 17-20 στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, 14-16 στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Και στο Αιγαίο περιμένουμε ήπιες μέγιστες τιμές, 16- 18 βαθμούς κατά μέσο όρο και μέχρι 20 στην Κρήτη.

Οι άνεμοι σε ανατολικές νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα πελάγη. Στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο3-5 και στα νότια 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική θα βρέξει τοπικά το πρωί στα δυτικά και βόρεια, τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα και θα είναι ακόμα μεγαλύτερα το απόγευμα, οπότε και οι νεφώσεις θα διαλυθούν. Η θερμοκρασία από 9-17 με βορειοανατολικό άνεμο 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αυξημένη συννεφιά και βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 7-13 και οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 09/03/2021