Πολιτισμός

Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Σπίτι με το MEGA»

05.03.2021 | 13:44

Δύο μεγάλες φωνές της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί αυτό το Σάββατο, στις 9:00 το βράδυ, το «Σπίτι με το MEGA». Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μαρκόπουλος ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, σε μία μοναδική μουσική βραδιά.

Το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21:00 «Σπίτι με το MEGA». υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο. H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στο MEGA.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και αξεπέραστες ερμηνείες.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο σπουδαίων τραγουδιστών αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη

Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι: από την Κρήτη, ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο, ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετέχουν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και αγαπημένα τραγούδια έρχεται το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/03/2021

Πολιτισμός