Ελλάδα

Ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος ενός ακόμα ηθοποιού

05.03.2021 | 14:13

Έπειτα από προανάκριση που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας ο μηνυόμενος κλήθηκε σε εξηγήσεις, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ηθοποιού δίωξη για βιασμό.

Ο Δημήτρης Άνθης έχει καταγγείλει λοιπόν ότι βιάστηκε το 2006 από τον Νικόλα Στραβοπόδη με τον οποίον γνωρίστηκε σε ένα μπαρ, κάνανε παρέα και κάποια στιγμή όταν πήγαν στο σπίτι του ηθοποιού αυτός μετατράπηκε κάτι άλλο και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Τώρα, έρχεται αυτή η ποινική δίωξη από την εισαγγελία και έχουμε δύο ηθοποιούς μέχρι στιγμής να κατηγορούνται για βιασμό.

Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη

 

Παράλληλα, υπάρχει σειρά ανακοινώσεων από χθες στην υπόθεση Λιγνάδη, αφού έγινε γνωστό ότι έχει κατατεθεί νέα μήνυση εις βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Η νέα μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας, όπου γίνεται -σύμφωνα με πληροφορίες- αναφορά σε βιασμό το 2018.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε: «Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Εισαγγελέας ή η κα Εισαγγελέας που θα επεξεργαστούν αυτή τη νέα μήνυση θα τηρήσουν τη νομοθεσία και θα καλέσουν τον εντολέα μου, έστω και για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, να αντιμετωπίσει στην προκαταρτική εξέταση αυτή την ψευδομήνυση».

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/03/2021

Ελλάδα