Κόσμος

Μαίνεται ο «πόλεμος» Μέγκαν – Μπάκιγχαμ

04.03.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Νέα θερμά επεισόδια εκτυλίσσονται μεταξύ του Μπάκιγχαμ και του ζεύγους Μέγκαν - Χάρι, λίγες μέρες πριν την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Το Παλάτι ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα για τη συμπεριφορά της Μέγκαν, ενώ η ίδια μιλάει για ψεύδη της βασιλικής οικογένειας.

Έτοιμη να αντιμετωπίσει χωρίς φόβο τις συνέπειες για όσα λέει στην Όπρα Γουίνφρει δηλώνει η Μέγκαν Μαρκλ λίγα 24ωρα πριν την προβολή της πολυαναμενόμενης συνέντευξης.

-Πώς νιώθεις γνωρίζοντας ότι το Παλάτι σε ακούει να λες την αλήθεια σου σήμερα;
-Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από τόσο καιρό εμείς απλά θα σιωπούσαμε εάν υπάρχει ενεργός ρόλος του Παλατιού στην διαιώνιση ψευδών ισχυρισμών για εμάς. Και εάν αυτό φέρνει τον κίνδυνο να χαθούν πράγματα… Έχουν ήδη χαθεί πολλά.

Το νέο απόσπασμα της συνέντευξης δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες πως η Μέγκαν συμπεριφέρθηκε άσχημα σε μέλη του προσωπικού.

«Η εφημερίδα The Times έχει στην κατοχή της e-mail που εστάλη το τέλος του 2018 από τον Τζέισον Κνοπφ, σύμβουλο επικοινωνίας του ζευγαριού, προς τον Σάιμον Κέις, σημερινό γενικό γραμματέα της βρετανικής κυβέρνησης. Ο Κνοπφ αναφέρει: «Ανησυχώ πολύ για το γεγονός ότι η Δούκισσα κατάφερε να διώξει δύο υπαλλήλους τον περασμένο χρόνο. Ο τρόπος που φέρθηκε στον Χ ήταν απολύτως απαράδεκτος”.»

Η Μέγκαν απορρίπτει τις κατηγορίες λέγοντας ότι τη θλίβουν, ειδικά επειδή και η ίδια έχει υπάρξει θύμα bullying.

Σε πετυχημένη επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη εν τω μεταξύ ο πρίγκιπας Φϊλιππος, που νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες ακόμα.

Η συνέντευξη των Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα θα μεταδοθεί την Κυριακή όπως έχει προγραμματιστεί, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά το αμερικανικό κανάλι διεμήνυσε το ζεύγος, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι θα έπρεπε να αναβληθεί λόγω της υγείας του Φιλίππου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/03/2021