Πολιτισμός

«Ώρα μηδέν» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

02.03.2021 | 13:23

Η ώρα της δικαιοσύνης φτάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν αποκλείεται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης να κληθεί για εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη για τα όσα καταγγέλλουν συνάδελφοί του.

Την πόρτα του εισαγγελέα όμως θα περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους και τα όποια αδικήματα δεν έχουν ακόμη παραγραφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των φακέλων που παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα στην εισαγγελία ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου, του Σωματείου Ηθοποιών Ελλάδας, Κώστας Τσαρούχας, βρίσκονται και καταγγελίες που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως υπάρχουν οκτώ επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά. Μαζί και η καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για τον ξυλοδαρμό

Στο κύμα καταγγελιών έρχεται να προστεθεί αυτή της ηθοποιού, Ελένης Τζώρτζη για την προσβλητική συμπεριφορά του πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Το MEGA επικοινώνησε με τον συνήγορο του κυρίου Φιλιππίδη, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/03/2021

Πολιτισμός