Ελλάδα

Υπόθεση Φιλιππίδη: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες – «Έτρεμα την στιγμή που θα βγω στην σκηνή» λέει ο Γιώργος Ψάλτου

26.02.2021 | 17:29

Πάνω στην σκηνή και πίσω στα παρασκήνια. Πίσω από τις εικόνες που έβλεπαν οι θεατές, ένα μαρτύριο για τον ίδιο, όπως ισχυρίζεται, με χτυπήματα, προσβολές και απειλές.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου λύνει τη σιωπή του στο MEGA και κατηγορεί ευθέως τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα όσα έζησε κοντά του τα δύο χρόνια που συνεργάστηκαν στο θέατρο.

«Με το μάτι ‘γυρισμένο’ μου έλεγε ‘κάτσε να της φας’».

Ο ηθοποιός εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» όσα ισχυρίζεται πως βίωσε επί σκηνής αλλά και στα καμαρίνια κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Υπήρχε ένα τηλέφωνο πάνω στην σκηνή. Με αυτό με βαρούσε».

Τα χτυπήματα επί σκηνής δεν ήταν θεατρικά επαναλαμβάνει ο ηθοποιός. Όπως λέει, κάθε παράσταση ήταν το ίδιο επώδυνη για τον ίδιο, που πήγαινε στο θέατρο άλλοτε με βαριά καρδιά και άλλοτε φοβισμένος.

«Δεν ήθελα να πάω σε αυτό που αγαπώ. Πέρασα στιγμές που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω».

Όπως καταγγέλλει, η κακή οικονομική κατάσταση τον ανάγκαζε να υπομένει τον καθημερινό ξυλοδαρμό και να παραμένει στη θέση του για να λαμβάνει στο τέλος κάθε μήνα από τον Πέτρο Φιλιππίδη 480 ευρώ ως αμοιβή.

Ο Γιώργος Ψάλτου καταγγέλλει πως δύο φορές πήγε στο νοσοκομείο με θλάση και φλεγμονή από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν και παρουσία συνάδελφων του η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, όπως λέει. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που πρωταγωνιστούσε στην ίδια παράσταση περιγράφει τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά του.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη έκρηξη του Φιλιππίδη ο οποίος επετέθη στον Γιώργο Ψάλτου και χάριν στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μη συμβούν τα χειρότερα», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Αρνείται τα πάντα ο Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τα πάντα. Χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του ηθοποιού και απαντάει με εξώδικο.

Ο Γιώργος Ψάλτου δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Τονίζει ότι πια δε φοβάται και προτρέπει όποιον έχει υποστεί σεξουαλική, σωματική ή λεκτική κακοποίηση να μιλήσει άφοβα για τα βιώματά του.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 26/02/2021

Ελλάδα