Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Επίθεση σε δικαιοσύνη & μάρτυρες από τον Αλέξη Κούγια

25.02.2021 | 20:40

Πριν ακόμη περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι στόχος είναι στο τέλος αυτής της διαδικασίας, δεν είναι μόνο να δικαιωθεί νομικά ο σκηνοθέτης αλλά και ηθικά έναντι της κοινωνίας.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε για άλλη μια φορά ενώπιων της ανακρίτριας.

Επίθεση σε δικαιοσύνη & μάρτυρες

Λίγη ωρα μετά έφτασε και ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας για να υποστηρίξει το αίτημα ακυρότητας το οποίο υπέβαλε για τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού.

Ο ποινικολόγος έκανε λόγο για κατάφορη παραβίαση των νόμιμων διαδικασιών εξαπολύοντας νέα επίθεση στη δικαιοσύνη.

Στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκαν και η πρώην υφυπουργός Παιδείας και ηθοποιός, Ελένη Κούρκουλα, και ο σύζυγός της Δημήτρης Παναγιωτάκης, ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης, και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τον Αύγουστο του 2015, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε κακοποιήσει έναν 17χρονο στην Επίδαυρο, ο γνωστός σκηνοθέτης βρισκόταν μαζί τους στην Ιθάκη.

«Υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες»

Ο συνήγορος πάντως του ενός εκ των μηνυτών που καταγγέλλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό αποκαλύπτει τώρα ότι υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που σύντομα θα καταθέσουν στην δικαιοσύνη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 25/02/2021

Ελλάδα