Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί», λέει ο Αλέξης Κούγιας

25.02.2021 | 20:22

Μαραθώνια ήταν η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στις Δικαστικές Αρχές, κατά την οποία προσπάθησε να αποδομήσει το κατηγορητήριο εναντίον του και δήλωσε καθόλα αθώος.

Μετά την απολογία του σκηνοθέτη, σειρά πήραν οι μάρτυρες υπεράσπισής του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν το άλλοθι του σκηνοθέτη, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και βρίσκονται στο υπόμνημα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, «κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν.

Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο συνήγορός του σημείωσε ότι: «κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων», ωστόσο, όπως είπε, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αθωωθεί στο δικαστήριο».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 25/02/2021

Ελλάδα