Πολιτική

«Πυρά» Αλέξη Κούγια κατά Παύλου Πολάκη

25.02.2021 | 20:55 Eνσωμάτωση

Και εν μέσω των δικαστικών εξελίξεων, μια νεα κόντρα ξεπήδησε μεταξύ του Αλαέξη Κουγια κια του Παυλου Πολάκη. Μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση του πρώην Υπουργού Υγείας στην οποία κάνει λόγο για "επάγγελμα Κούγια- σχολιάζοντας ουσιαστικά την αναφορά του δικηγόρου σε επαγγελματίες ομοφυλόφιλους προκάλεσε την σκωπτική απάντηση του δικηγόρου.

«Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Το λειτούργημά μου κάνω.»

Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα όσα έγραψε στο facebook ο Πάυλος Πολάκης.

Ο γνωστός για τις διαδικτυακές νυχτερινές επιθέσεις του μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πήρε τη σκυτάλη στα επιθετικά σχόλια σε βάρος του δικηγόρου του κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη και έγραψε με αφορμή τη δήλωση του κ. Κούγια για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους.

«Επάγγελμα: Κούγιας / ΚΑΔ: υπηρεσίες ξεπλύματος διεστραμμένων λαμόγιων» και έβαλε σε εισαγωγικά την δικανική ικανότητά του για να προσθέσει

«ΟΥΤΕ ΜΠΟΙ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!»

Η ανάρτηση έγινε τα μεσάνυχτα και ο γνωστός δικηγόρος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με μακροσκελή ανακοίνωσή του το πρωί χτυπώντας τον αψύ Κρητικό στο αριστερό του πλεονέκτημα.

«Έβαλε δίπλα στη λέξη επάγγελμα το επώνυμό μου Κούγιας και πράγματι σωστά το έβαλε, γιατί σχεδόν 50 χρόνια ξεκινώντας από το υπόγειο σπίτι μας στο προάστιο της αληθινής αριστεράς, την Πετρούπολη, όπου διδάχτηκα τις πραγματικές αξίες των πραγματικών αριστερών, όχι των ιμιτασιόν, που είναι αυτός και οι φίλοι του…»

Στη γραπτή του δήλωση μάλιστα ο κ. Κούγιας έριξε και τις προειδοποιητικές του βολές στον Πάυλο Πολάκη που εξαπολύει συνεχώς τα πυρά του πίσω από το πληκτρολόγιο.

«Χθες τα ξημερώματα τη σκυτάλη πήρε με ανάρτησή του στο Facebook ο παντελώς μέχρι πριν 6 χρόνια άγνωστος πολιτικός, Παύλος Πολάκης, με μια χαμηλοτάτου ηθικού επιπέδου ανάρτησή του τις ώρες που συνήθως εξοντώνει τα θύματα του, όταν οι τίμιοι εργαζόμενοι κοιμούνται και στην οποίαν θα απαντήσω λέξη προς λέξη.»

Ο Παύλος Πολάκης πάντως δηλώνει οτι θα επανέλθει τη συνηθισμένη ώρα.

«Κούγια βαριέμαι τώρα, θα σου απαντήσω το βράδυ στο μανιφέστο της κακιάς ώρας που έβγαλες! Νασαι καθιστός».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/02/2021