Ελλάδα

Αντιδράσεις στα social media για την σχέση του… 25χρονου Σάκη με την 15χρονη που διδάσκεται στους μαθητές της α’ γυμνασίου

25.02.2021 | 17:49

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που αντέδρασαν έντονα, λόγω και της περιόδου την οποία διανύουμε.

Στο βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας της α’ γυμνασίου, αναλύεται η σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και την 15χρονη Αλέκα, με πολλούς να λένε ότι προκαλεί, αφού διδάσκεται σε 13χρονα παιδιά.

Γράφει το βιβλίο ότι ο Σάκης είναι ηλεκτρολόγος, έχει δικό του μαγαζί και είναι μεγαλύτερος των κοριτσιών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα, μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή, αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Στα 15- 16 όπως όλες τους. Η Αλέκα ήταν η πρώτη που έβγαινε ραντεβού εδώ και μήνες. Ο Σάκης την περίμενε κάθε μεσημέρι στην άλλη γωνία και έφευγαν μαζί. όλες έτρεχαν να τον δούν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης.

Είναι ένα κείμενο που διδάσκεται στην α’ γυμνασίου και το οποίο περιγράφει την σχέση ανάμεσα σε έναν 25χρονο και μία 15χρονη.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 25/02/2021

Ελλάδα