Ελλάδα

Με… εορταστική διάθεση στα εμβολιαστικά κέντρα οι ηλικιωμένοι

23.02.2021 | 17:58 Eνσωμάτωση

Ουρές με ανθρώπους που σπεύδουν να κάνουν το εμβόλιο για την υγεία τους, την έναρξη της απελευθέρωσής τους από την πανδημία, συναντά κανείς έξω από τα μέγα εμβολιαστικά κέντρα.

Πάνε καλοντυμένοι και με καλή διάθεση και λένε πως έχουν αντιληφθεί ότι το εμβόλιο θα είναι αυτό που θα του φέρει κοντά στα εγγόνια τους.
Ουρές και από ταξί σε παράταξη χιλιομέτρων έξω από το εμβολιαστικό κέντρο στην Αθήνα, φρακάροντας την λεωφ. Κηφισίας.

Στο μέγα εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σήμερα σε μία ηλιόλουστη ημέρα εκατοντάδες Αθηναίοι έσπευσαν να εμβολιαστούν και συνδύασαν το εμβόλιο με κάτι που έμοιαζε με εκδρομή.

Οι ατελείωτες ουρές από ταξί έξω από το κέντρο εξυπηρετούν τους πολίτες, όμως η εικόνα δεν μοιάζει με την απόλυτη τάξη που υπάρχει στο εμβολιαστικό κέντρο.

Συμβουλεύουν όλους να κάνουν τα εμβόλια

Όσο για την συμβουλή που δίνουν όσοι κάνουν το εμβόλιο σε όσους το σκέφτονται αυτή είναι μία: Να το κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Όπως λέει μάλιστα ένας ηλικιωμένος, αν κάποιος δεν το κάνει τότε οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι από τις πιθανές παρενέργειες.

Χωρίστηκε δρόμος στα δύο

Ένας δρόμος, δύο δήμοι και ένα απίστευτο σκηνικό, συναντά κανείς στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Ο δρόμος που «πατάει» σε δύο δήμους, το δήμο Ευόσμου – Κορδελιού και το δήμο Παύλου Μελά, με τον πρώτο να βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ στο δεύτερο τα καταστήματα να λειτουργούν με click away.
Το αλαλούμ είναι πασιφανές. Από την μία μεριά τα μαγαζιά δουλεύουν και ο πολίτες κυκλοφορούν και από την άλλη υπάρχει απαγορευτικό.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/02/2021