Ελλάδα

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και δεύτερος ηθοποιός

22.02.2021 | 20:04

Και δεύτερος ηθοποιός διαβάζοντας τα όσα καταγγέλλει ο Νίκος Σ. για όσα συνεβαιναν στο σπίτι του Μεταξουργείου αναγνώρισε τον δικό του βιαστή ως πρόσωπο που ήταν παρών τη στιγμή της κακοποίησης του Νίκου Σ. από τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως καταγγέλλει. Δηλώνει μάλιστα διαθέσιμος να καταθέσει ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το δεύτερο πρόσωπο που φαίνεται να βρισκόταν συχνά στο διαμέρισμα του Μεταξουργείου προσπαθούν να “δέσουν” οι Αρχές και να το οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Δημήτρη Άνθη το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ηθοποιός, αναφέρεται στην κατάθεση του Νίκου Σ. και υπήρξε θύτης για τον ίδιο.

«Με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό άνθρωπο που γνώριζα μέχρι τότε. Μου επιτέθηκε, σάστισα, τρόμαξα, νόμιζα στην αρχή ότι ίσως κάνει πλάκα. Δεν ξέρω. Και απλά θυμάμαι ότι μη μπορώντας εγώ να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά . Και μέχρι εδώ φτάνει, δεν θέλω να πω κάτι άλλο.»

Αφορμή για να αναγνωρίσει ο Δημήτρης Άνθης τον άνθρωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά υπήρξε η μαρτυρία του Νίκου Σ. σε ιστοσελίδα.

«Πιστεύω πως κι ο ίδιος ήταν θύμα εκείνη τη νύχτα και όχι θύτης. Η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου κι ήμασταν ένα παιδί 19 ετών κι ένα γύρω στα 22, το πολύ 25».

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού Εμμανουήλ Ροδουσάκης δήλωσε μιλώντας στο MEGA οτι ο πελάτης του ειναι στη διάθεση των αρχων και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

«Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθει στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως. Η δήλωση του οτι θεωρει οτι ειναι αβάσιμος η καταγγελία. Είναι στη διάθεση των αρχών».

Ο καταγγελόμενος από τον Δημήτρη Άνθη, που σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξε μόνο θύτης, είναι πολύ γνωστός ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη την πολύ γνωστή του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μια ταυτοποίηση γιατί το παιδί αναφέρει στη συνέντευξη του για δύο ανθρώπους οι οποίοι του έκαναν αυτά που αναφέρει και ο ένας εκ των δυο παρουσιάστηκε ως θύμα .»

Οι Αρχές αναζητούν νέες μαρτυρίες και στοιχεία γύρω από την ενδεχόμενη δράση του δεύτερου ηθοποιού και δεν αποκλείεται σύντομα να στοιχειοθετήσουν κατηγορητήριο εναντίον του.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/02/2021

Ελλάδα