Πολιτική

Πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση Δ. Λιγνάδη – Γ. Μαντέλας στο MEGA

22.02.2021 | 21:14 Eνσωμάτωση

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα την πολιτική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που οδήγησαν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει η λασπομαχία που βρίσκεται σε εξέλιξη στις παρυφές της πολιτικής σύγκρουσης για την υπόθεση Λιγνάδη με τον Πρωθυπουργό να φέρνει στη βουλή το θέμα της δημόσιας αντιπαράθεσης και τους όρους με τους οποίους διεξάγεται.

Στο Μαξίμου υπάρχει οργή. Η κυβέρνηση κάνει λόγο για «αυριανισμό» και όπως αναφέρει ο Γιώργος Μαντέλας το ζήτημα τοποθετείται πάνω κι από αυτό που έζησε ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν βγήκε η πλαστή φωτογραφία του με την στολή των SS.

«Έχει χαθεί το μέτρο. Δεν μπορείς να κατηγορείς ή να αφήνεις υποννοούμενα ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εμπλέκεται ή γνωρίζει κύκλωμα παιδεραστών. Κι επειδή χάθηκε το μέτρο, θα χαθεί και το δίκαιο και στο τέλος της ημέρας θα εκφυλιστεί και το ελληνικό #metoo», σημείωσε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν ακολουθεί την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά στο ζήτημα αποπομπής της Λίνας Μενδώνη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει ζήτημα παραίτησης από πλευρά της, ούτε αιτήθηκε κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός. Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι η διαχείρισή της καθιστά επικοινωνιακό λάθος, αλλά την χαρακτηρίζουν «καλή υπουργό».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/02/2021