Πολιτική

Δημήτρης Λιγνάδης: Αισχρή ανάρτηση Βαξεβάνη έναντι Μητσοτάκη – Σηκώνει το γάντι η κυβέρνηση

21.02.2021 | 13:11 Eνσωμάτωση

Σκληρή εξελίσσεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της υπόθεσης Λιγνάδη. Οι κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ολιγωρία στους χειρισμούς αυτής της υπόθεσης επικεντρώνονται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού.

Μετωπική σύγκρουση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη.

Μετά τη σύλληψή του το υπουργείο Δικαιοσύνης προειδοποίησε: «Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης»

Η παραίτηση της Λίνας Μενδώνη δεν είναι αρκετή πια, λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια αισχρή ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο διαδίκτυο ρίχνει λάδι στη φωτιά: «Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση μιλάει για προσπάθεια συγκάλυψης και επιρρίπτει τις ευθύνες στον πρωθυπουργό ενώ στο κυβερνών κόμμα περιμένουν την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/02/2021