Καιρός

Βελτιωμένος παραμένει ο καιρός το Σάββατο – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

19.02.2021 | 21:41

Βελτιωμένος θα παραμείνει ο καιρός και για τις επόμενες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα πρέπει να περιμένουμε αύριο Σάββατο.  Οι τοπικές νεφώσεις θα πυκνώσουν στα βόρεια, βορειοανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, όπου περιμένουμε να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές.

Το ίδιο και στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες. Βροχές που δεν θα προβληματίσουν.  Στα υπόλοιπα τμήματα θα έχουμε εναλλαγές τοπικών νεφώσεων και ανοίγματα με ήλιο. Από 8 ως 17 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία από την χαμηλότερη στην υψηλότερη τιμή της και οι άνεμοι θα πνέουν 2-5 μποφόρ.

Για την περιοχή της Αττικής θα πρέπει να περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα εναλλάσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα βροχοπτώσεων. Η θερμοκρασία από 4-12 βαθμούς Κελσίου.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής αναμένονται τοπικές βροχές με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν 4-6 μποφόρ.

Παρόμοια εικόνα και τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 18 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν 4-6 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/02/2021

Καιρός